Oryon Imobiliare - Alege o cariera la Oryon Imobiliare

De ce ai lucra cu noi?

Cu o istorie de 10 ani pe piață imobiliară, Oryon Imobiliare s-a dezvoltat că o companie din ce în ce mai vizibilă pe piață de profil din România. Începând din anul 2011, de când activăm în acest domeniu, ne-am dezvoltat constant și am devenit experți în domeniul imobiliar.

Am oferit consultanță pentru peste 4.000 de tranzacții imobiliare, funcționând că un liant bazat pe perfecționare și profesionalism, adaptându-ne constant la modificările care apar pe piața imobiliară. Cu un portofoliu ce cuprinde peste 3500 de proprietăți, suntem un jucător important pe piața imobiliară din regiune, acoperind județul Gorj în toate ramurile intermedierii imobiliare, iar pe categoria terenuri și spații comerciale/industriale județele Dolj, Vâlcea și Mehedinți.

Echipa noastră cuprinde oameni dedicați, responsabili și pasionați, iar fiecare dintre noi are un scop bine stabilit și toate serviciile pe care le oferim sunt orientate către satisfacerea cerințelor clienților noștri.

Dacă va doriți să va alăturați unei echipe de experți în domeniul imobiliar așteptăm cv-ul dumneavoastră.

Peste 10 Ani Experienta
Peste 4.000 de tranzactii incheiate
Proprietati actualizate in timp real in portofoliu

Beneficii

In cadrul companiei veti avea oportunitatea de a va dezvolta profesional intr-un mediu dinamic si modern, alaturi de colegi care imbina entuziasmul cu profesionalismul si cu tehnicile de lucru avansate. De-a lungul anilor am depus eforturi constante pentru a putea crea cele mai bune solutii pentru clientii nostri, dar la fel de mult ne-am concentrat si pe crearea unui mediu de lucru placut, pentru a le oferi cele mai bune conditii oamenilor dedicati muncii lor care au ales sa faca parte din echipa Oryon Imobiliare.

Colectiv tanar, energic
Traininguri profesionale
Stabilitate profesionala
Program flexibil
Venituri competitive in functie de performanta
Spatiu de lucru modern si primitor
Deschidere spre idei inovative
Dezvoltare personala

Candidatul ideal și responsabilitățile lui

În cadrul companiei veți avea oportunitatea de a va dezvolta profesional într-un mediu dinamic și modern, alături de colegi care îmbină entuziasmul cu profesionalismul și cu tehnicile de lucru avansate. De-a lungul anilor am depus eforturi constante pentru a putea crea cele mai bune soluții pentru clienții noștri, dar la fel de mult ne-am concentrat și pe crearea unui mediu de lucru plăcut, pentru a le oferi cele mai bune condiții oamenilor dedicați muncii lor care au ales să facă parte din echipa Oryon imobiliare.

Persoana dinamică
Excelente abilitati de comunicare si putere de convingere
Potential de dezvoltare sau experienta in vanzari
Capacitate de rezolvare a problemelor de organizare,
Studii medii/superioare
Initiativa, atitudine pozitiva
Realizarea obiectivelor stabilite
Promovarea ofertelor catre clientii agentiei

Dacă ești interesat de a lucra cu o echipă performantă, trimite-ne CV-ul la